Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Snö! Fotoklappar! Inspiration!

Ja, det blir olika mycket av dessa varor så här närmare jul.

När jag ser snön klappar mitt fotohjärta för att gå ut och ta fina vinterbilder. Samtidigt hopar sig sakerna som måste fixas och tas om hand innan julen infinner sig.

Tiden går aldeles för fort. Med fyra barn och en hund+fru finns inte mycket tid kvar för det egna intresset. Men viljan finns!

Min yngsta dotter fyllde 3 för ett antal veckor sedan och när hon plötsligt kan blåsa ut ljusen på tårtan aldeles själv blir man också påmind om hur fort allt går. har jag missat något?? Hur gick detta till hehe....ja ibland hinner man inte med.

Yasmine blåser sina ljus.

Men ut i snön ska jag. Det har jag bestämt. Det är något magiskt och väldigt mysigt med den första snön både för oss stora och de små.

Kanske är det också dags att införskaffa några roliga fotoklappar till sig själv så här i julrean. Har funderat på allt från väskor till minneskort och nya objektiv hehe. Men får se om pengarna räcker till efter barn och fru fått sin beskärda del!

Har någon några bra förslag???

En ny cykel till våren hade varit bra också eftersom Yasmine stal våran....

Yas släpper den inte.....det är nu hennes!

Ha en bra advent!

/over and out...

Inlagt 2012-11-30 19:54 | Läst 1597 ggr. | Permalink
Sista blden är riktigt läcker !
Vilket uttryck !
Man blir så glad av att se bilden.
mvh/Dieter
Svar från rikitikitavi 2012-12-01 12:32
Tack Dieter:)) Hehe ja, hon har mycket känslor den damen!



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar