Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Höst och födelse och tankar om sommaren som var.

Höst

Så är Hösten här. Efter en fantastisk Sommar både pga av vädret men också för saker som hänt under dessa varma månader.

Jag fick chansen att fotografera 3 Bröllop och hade många andra mysiga fotominnen från dessa varma månader.

När vi nu pratar om värmen så innebar den lite av en utmaning för både mig men kanske ännu mer för min gravida flickvän som verkligen fick kämpa sig igenom denna sommar då födseln var beräknad strax efter.

Att fotografera Bröllop i värmen var inte kul, men att vara med och assistera höggravid måste vara lite värre!

Men det vara fantastiskt kul att få vara med de brudpar jag fick fota och man lär sig ALLTID något nytt när man gjort den resan varje gång.

     

Oftast pga av att något gått fel, men också bara genom allt slit och chansen att få prova nya grepp och idéer man har och att försöka få till det med teknik och kreativitet i stunden när man mest behöver det.

Så tack till alla inblandade för förtroendet och för de fina minnena.

Nu är det som sagt Höst. Och med hösten kom de vara färgerna men också våran son.

Två härliga skäl till att ta fram kameran. Hösten är inte min favorit årstid direkt, men just färgerna och den härliga lite kyliga luften innan den övergår till regn och rusk är något jag uppskattar mycket och älskar att fotografera.

Vår första promenad med vår nyfödda blev just en sådan, så den blev värd att minnas dels pga av det vackra höstvädret men också för att han var med på den och såg sin allra första höst.

Jag ser väldigt mycket fram mot att få fotografera honom under alla hans olika faser och dokumentera hans resa så länge jag bara förmår. och att få skapa en bildbank med minnen han kan få överta och titta på och se tillbaka på alla dessa minnen vi skapat tillsammans är oerhört motiverande.

Tyvärr verkar större delen av de vackra färgena vara på väg bort. Men nog hinns det med några fina dagar till innan den bistra vintern är över oss. delar med mig av några av de senaste bilderna jag tog runt i Orkesta här nära där vi bor.

Gryning Orkesta Kyrka

Ha en bra höst och önskar er många fina fotopromenader!

/over and out.Postat 2018-10-22 22:15 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera