Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Backsippor, magiska fotodagar Och valp!

Tjo!

Nu har det gått ett par veckor på både semester och jobb och jag har hunnit med min andra semester period igen. Mycket har hänt på foto fronten då jag har testat ny utrustning och haft flera roliga foto projekt på gång.

Nang vid backsipporna.

Tiden går fort dock och snart är semestern slut och allvaret börjar på nytt.

Denna Torsdag får vi också tillskott i våran familj med en valp, och alla som haft hund liksom jag innan vet hur mycket livet förändras då. Troligtvis blir det inte mycket fotograferande strax efter det, men sedan ger det ju upphov till en del nya bilder med hund och barn. Det är nog inte det roligaste som finns att plåta, men det ger ju alltid mer erfarenhet med den nya utrustningen, och det är aldrig en nackdel!

Älskar min nya kamera D700 och är också nöjd med mina "nya" brännvidder. Införskaffade också ett nygammalt Tamron objektiv ( 28-75) som ett extra allround objektiv att ha på när man plåtar just vardags bilder. Är inte helt nöjd med det köpet annars då skicket kunde varit bättre, dessutom tycker jag bygg kvaliten på objektivet är ganska dåligt. Vet att det fått mängder av fina rescensioner, så jag hoppas att bilderna blir bra trots allt..

Har börjat använda blixt mer och till och med lite paraply och stativ för att plåta med när jag är ute. har nästan varit allergisk mot allt vad blixt och studio heter, men antar att jag kände att lite utveckling i det avseendet inte vore en dum ide.

Här är lite bilder med de nya grejjorna från ett par projekt jag genomförde under semestern.

En fru i skogen är bättre än....

 

Nang i gräset...

Nu hoppas jag på en bra sista vecka på min semester och att alla ni andra där ute har det bra under denna sista tiden av sommaren...

Over and out.Postat 2012-08-01 11:30 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera