Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Bättre läge. Downtown Bangkok.

 

 På ett cafe i Bangkok. I skrivandets stund är resten av familjen på olika ställen. Yasmine har just somnat och själv avnjuter jag en kopp kaffe som faktiskt är ganska god, något som är sällsynt i Thailand enligt min mening!Postat 2012-04-09 11:22 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Ingen bra början:(

Så började våran resa i Thailand och både vi och barnen var förväntansfulla för vad som skulle komma skall. Resan hittills visade sig bli en helt annat än vad våra förväntningar var. Redan någon dag efterankomsten och de första mötena med min frus familj, började barnen insjukna en efter en...

Först våran dotter Linnea 4 år. I en resa GenomBangkok med taxi började Spyorna hagla

Därefter komfebern och hals ont som ett brev på posten.

Frihet.Därefter var det våran 8 åring Christofer och slutligen yasmine våran 2 åring. 

Till slut var hela familjen på sjukhuset och alla utom jag och min fru var sjuka. Dom hade fått  en form av influensa som var ganska svår. Och drop och andra mediciner fick sättas in omedelbart , självklart jätteläskigt som förälder att vamedlem om. De senaste dagarna har spenderats här på sjukhuset med omnejd och tiden har mest gått åt till att oroa sig och konsultera sjukhus personal och funderaöver hur vi ska finansiera det hela. Men först måste vi bli friska.

Sedan hoppas vi på att kunna återuppta resan och hitta de foto tillfällen jag längtat såmycket efter och barnen efter bad och sol.

Fortsättning följer...Postat 2012-04-01 13:44 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera