Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Hösten, Valpen och det nya Objektivet!

Hösten är här med allt vad det innebär. Jobb, kylan som börjar göra sig påmind, men också nya foto möjligheter. Och det är ju alltid posetivt. Speciellt tacksamt med alla de vackra färgerna och det lite råa som bidrar till sköna stämningar i foto utomhus under hösten i mitt tycke.

Jag blir dessutom tvungen att vara mer och mer utomhus eftersom vi skaffat valp.

Rocky är nu 13 veckor. Och växer så det knakar!

Han är verkligen busig och tar just all min tid utanför jobb och familj. Nästan, lite tid till foto finns det alltid. Och man kan ju som sagt kombinera foto med valp och familj, så jag ser fram emot en del foto under hösten trots allt.

Frugan ute med Rocky

Jag har dessutom en ny ögonsten jag brinner för att få fota med. Mitt "nya" 180 mm f2,8 Nikon. Har aldrig varit så mycket för tele, men föll för rescensionerna för denna och eftersom jag fotar en hel del porträtt och annat nu förtiden så bestämde jag mig för att prova detta.

Har bara provat det vid ett tillfälle och det verkar väldigt lovande måste jag säga. Älskar dessutom känslan över hur gediget och "äkta" det känns på kameran.

Mumma.

Ha en bra höst och lycka till med fotandet.

Over and out...

Inlagt 2012-09-07 19:53 | Läst 1264 ggr. | Permalink
Toppenfina bilder på valp och fru! mvh Danne
Svar från rikitikitavi 2012-09-09 11:13
Tack så hemskt mycket:)
Jättefina bilder på den bedårande söta valpen!
//Ewa
Svar från rikitikitavi 2012-09-09 11:14
Tackar ödmjukast!(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX