Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Första semesterveckan och lära känna sin nya "vän".

Efter en vecka med semester då vädret varit lite sisådär, kan man i alla fall konstatera att man fått ett och annat gjort. När man inte kan bada så kan man vara inne och läsa manualer och lära känna sin nya kamera istället. Inte så jätteskoj kanske, men ett steg närmare att få börja fota lite mer med sin nya "kompis"!

Jag beställde också lite nya objektiv som anlände och efter att ha läst på en del och bekantat mig med kamera, nya objektiv och också en ny blixt så satte jag igång att prova kameran lite.

Helt underbar kamera. Måste bara få säga det. Man kan alltid önska sig mer och nya objektiv dock, men de jag har nu räcker bra för det jag fotar mest.

Min fru brukar få bli första försökskaninen för allt fotande och så även denna gång.

Här är ett par bilder från balkongen första kvällen. 

 

 

Här är en svartvit variant också:

 

Inlagt 2012-07-01 00:35 | Läst 2048 ggr. | Permalink
Trevliga bilder på en vacker fru och lycka till med nya D700 an.Sjäv har jag också avverkat första semester veckan och bla köpt ett belysningssativ med paraply som jag skall testa med min sp700.Trevlig sommar.
Svar från rikitikitavi 2012-07-01 10:54
Tack så mycket! Va härligt, ja det är skönt med semester just därför tycker jag. Man får den där extra tiden att syssla med Hobbies m. m. Jätteskönt.
Hoppas vi får lite av den soliga semestern också så man kan komma ut lite mer. Igår vågade jag mig inte ut med kameran eftersom det regnade hela tiden.
Ha en skön sommar du med!
/Martin.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar