Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Nikon Df+ 16+58=sant.

En liten uppdatering från veckan som gått och livet som småbarnsförälder i bilder.

Jag undergår just nu återigen en förändring då det gäller utrustning och inom några dagar kommer en stor del bytas ut till förmån för något "nygammalt". Återkommer om detta.

Så med dom tankarna kände jag att jag behövde gå tillbaka till en kombo jag alltid älskat och som förmodligen är en favorit när det gäller porträtt och dokumentärt foto för mig.

Med min Nikon Df i bagaget och ett 24mm f1,4 och ett 58mm f1,4 gick jag ned med barnen till våran lokala pöl här i Vallentuna, satte oss i gräset och lät dagen gå. Det var några underbara timmar och att bara få ta del av skådespelet som mina barn bjöd på och få fotografera det samtidigt, är obetalbart. Att sedan få med sig en del bilder man kommer älska dels för minnena men också för att det blir så fina bilder med den kameran plus objektven är ett plus.

Jag återkommer med den "nya" utrustningen och vad som blir tvunget att säljas, men det blir något jag verkligen ser fram emot.

Ha en fin vecka!

Over and out...

Inlagt 2019-08-26 22:06 | Läst 534 ggr. | Permalink(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX