Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Fina Vårdagar runt Hornstull, ny inspiration.

Från ett inlägg om den kalla vintern till ett om våren på intåg...förhoppningsvis!

Det har varit några underbara dagar i Stockholm de här dagarna och både i vallentuna där jag bor men även inne i stan i det här fallet runt Hornstull börjar synliga vakar och vatten som slår in mot sand vid stranden här skvallra om att våran kanske till slut är på gång.

Och för mig innebär våren något positivt på så många plan. Jag blir gladare direkt och min inspiration för fotografi ökar också gradvis med ljuset. Älskar våren helt enkelt.

Med min relativt nyinköpta X-T3 och ett leende på läpparna ger jag mig ut när jag får tid för att bara strosa runt och försöka hitta motiven när de dyker upp.

Ibland saknar jag min Leica Q, men jag börjar känna att för just de här vardagliga promenaderna och den mer alldagliga fotograferingen där så många olika typer av motiv kan dyka upp känns den nya riktigt bra för det mesta som kommer min väg.

Jag har även ett nytillskott i familjen och min son är nu snart 5 månader, så det blir mycket fotografering för minnena man vill ha för livet, och då och då filmar jag till och med( helgerån!), något jag aldrig riktigt utnyttjat på någon kamera hittills. Men med X-T3 blir det också riktigt bra.

Nä...man får vara glad för mycket just nu:) och med våren på intåg kan det bara bli bättre!

Ha det gott där ute, och ut och fota!

/Over and out..

Inlagt 2019-02-26 21:03 | Läst 2368 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar