Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

Leica Q Recension...

Ett snabbt inlägg med en länk till min Hemsida där jag gör en liten recension om Leica Q som jag fotat med nu ett bra tag. Älskar kameran och berättar lite om mina tankar när jag skiftade från Fuji till Leica Q och varför. också en del bilder i inlägget såklart:)

Länken till recensionen finns i kommentator fältet under.

/Over and out.





Inlagt 2018-08-03 22:47 | Läst 1741 ggr. | Permalink
Du byter väl kameror lite hit o dit får jag en känsla av, kommenterar du andras bilder också, LO
Svar från rikitikitavi 2018-08-03 23:57
Byter kameror?:) Jo men det får jag anta att dom flesta gör? Vet inte riktigt vad du menar med din kommentar och vad det har att göra med mitt inlägg( menar inget negativt här men vet inte riktigt hur jag skall bemöta det du frågar bara). Har gått mellan Fuji, Nikon Leica och har fortfarande Leica och Nikon. Det jag har bytt ut är mina Fuji Kameror som jag dock hade ett antal år några av dom. Annars har jag kört med Nikon( Df, D4 och D700 i ett antal år nu) väldigt länge.
Vet inte om jag svarade på din fråga riktigt, men jag försökte.
Jora jag kommenterar när jag får tid, själv då?
ha det gott, Martin.
Jag är nog allt bra sugen på en Leica Q. Speciellt efter en workshop i början av sommaren med paret Norris Webb på fotografiska. Rebecca Norris Webb använder endast sin Leica Q för all fotografering i sina böcker och hon är väldigt nöjd med den. Men som sagt, priset är väl det största hindret för mig just nu...

Hälsar
Eva
Svar från rikitikitavi 2018-08-05 19:07
Jaha va spännande, måste kolla in hennes bilder då sedan:) ja priset är inte kul någonstans, man önskar man kunde komma undan lite billigare där..
Tack för kommentaren Eva.
/Mvh martin.
Det verkar vara en trevlig kamera, Q-Leican. Snygga bilder i din recension!
Svar från rikitikitavi 2018-08-05 19:08
Tackar Johan! ja den är trevlig, Hoppas att den får hålla länge för den är verkligen kul att fota med.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar