Aeterna Pictura

Jag brinner för svartvitt och för tidlösa bilder. Men också "riktig" fotografi där fotografen tänker till och utrycket är det viktiga och inte tekniken och skärpan.

God Jul! Blev visst ingen vit jul...Men hästar och gran!

Nä, inte blev den vit julen. och inte har Julkänslan riktigt infunnit sig av olika orsaker. hoppas på att den kommer mer imorgon. Fick lite grann då jag klädde vår miniatyr gran med min dotter idag i iallafall. Blev en mysig stund och ett kul tillfälle att ta fram Leica Q och ta några jul bilder medan hon drömde sig bort och skötte pyntandet. Hade även med mig kameran till stan på julmarknaden och en promenad i julvimlet för att leta klappar.

Hoppas det blir många tillfällen att fota mer under lovet som kommer nu.

Har hunnit med en del andra sessioner bland annat med en vän som rider där jag fotat henne och hästarna en del. och det verkar blir mer av det vid något tillfälle om det blir mer snö...

Här fotad med Nikon D4 och Nikons fina 105mm f1,4 i solnedgången..

Och så lite bilder från idag när vi klädde vår enorma gran ;)

Ha en riktigt fin jul nu, hoppas på att få se många fina julbilder på Fotosidan nu under ledigheten som man får inspireras av.

/God Jul! Over and out..


Inlagt 2017-12-24 01:30 | Läst 1480 ggr. | Permalink
Det må vara snöbrist här, men så är det ju rätt ofta.. En Stockholmsjul utan snö är ändå rätt fin.. Och fina bilder som visar detta blev det här! God Jul!
Svar från rikitikitavi 2017-12-25 12:39
Hej och Tackar Jan :) Jo men precis, Stockholm kan vara vackert eller är vackert i de flesta väder tycker jag på sitt sätt.
Hoppas du får en fortsatt fin jul! :)
/Mvh Martin.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Kompisar